Učlanite se u program vjernosti Moja pošta

Koristite naše usluge i sakupljajte bodove.

Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn.

Do uključivo 31. prosinca 2022. za svakih potrošenih 10 kuna (1,33 EUR) korisnik ostvaruje pravo na jedan (1) bod.
 
Od uključivo 1. siječnja 2023., kada prestaju vrijediti Opći uvjeti o sudjelovanju u programu vjernosti Moja pošta koji su bili u primjeni od 1. rujna 2022. godine korisnik ostvaruje pravo na jedan (1) bod za svakih potrošenih 1,30 EUR (9,79 kn).
 
Bonovi otkupljeni u kunama do uključivo 31. prosinca 2022. godine, sustav će automatski s 1. siječnjem 2023. godine prema fiksnom tečaju prebaciti u euro iznos. Takvi bonovi uredno će se moći iskoristiti u 2023. godini.
 
Zamijenite bodove za nagrade i pogodnosti iz programa vjernosti.
Česta pitanja
Što je program vjernosti Moja pošta?
Moja pošta je program vjernosti koji nagrađuje obavljanje maloprodajnih, poštanskih i financijskih usluga u poštanskim uredima Hrvatske pošte.
Kako se postaje članom programa vjernosti?
Članom programa vjernosti Moja pošta postaje se popunjavanjem i potpisivanjem pristupnice u poštanskom uredu, kod vašeg poštara ili online registracijom.
Kako se sakupljaju bodovi?
Da biste sakupili bodove, potrebno je predočiti karticu vjernosti pri svakoj potrošnji u poštanskim uredima Hrvatske pošte i omogućiti djelatniku da očita karticu prilikom transakcije. Maksimalna količina bodova koja se može prikupiti pri pojedinačnoj kupnji i/ili plaćanju usluga na šalteru je 1.000 bodova.