O programu

Moja pošta je program vjernosti kojim se nagrađuje kupnja i novčane transakcije u poštanskim uredima Hrvatske pošte. Koristite se maloprodajnim, poštanskim i financijskim uslugama u poštanskom uredu i sakupljajte nagradne bodove.
Više

Moja pošta je program vjernosti kojim se nagrađuje kupnja i novčane transakcije u poštanskim uredima Hrvatske pošte.

Koristite se maloprodajnim, poštanskim i financijskim uslugama u poštanskom uredu i sakupljajte nagradne bodove.

Pri učlanjenju u program vjernosti dobit ćete karticu vjernosti kojom odmah  možete početi sakupljati bodove

 
Sakupljene bodove možete zamijeniti za brojne nagrade i pogodnosti programa vjernosti.
 

Kako sudjelovati u programu

Učlanite se u program
Sudjelovanje u programu vjernosti Moja pošta potpuno je besplatno. Samo popunite pristupnicu, koju zatražite od djelatnika u najbližem poštanskom uredu.
 
Karticu vjernosti Moja pošta možete početi upotrebljavati odmah i sakupljati bodove.
 
Pridruženo članstvo
Sudjelujte u programu vjernosti zajedno s članovima svoje obitelji ili kućanstva i sakupljajte bodove još brže.
 
Na pristupnici ili naknadnom zahtjevu navedite broj kartice s kojom se želite povezati, a svi bodovi dodatnih članova pripisat će se bodovima osnovnog člana na njegovoj kartici.
 
Nagrade i pogodnosti
Bodove zamijenite za nagrade ili pogodnosti. Odabrane nagrade ćemo besplatno isporučiti u vaš poštanski ured, odnosno, na adresu istaknutu kod pristupanja u program vjernosti.
 
Od uključivo 1. siječnja 2023. utvrđene su nove vrijednosti bonova i pripadajućih pragova za otkup bonova:
 
bon vrijednosti 3,00 (€) / 22,60 (kn)        potreban broj bodova: 1450
bon vrijednosti 5,00 (€) / 37,67 (kn)        potreban broj bodova: 2400
bon vrijednosti 10,00 (€) / 75,35 (kn)      potreban broj bodova: 4900
bon vrijednosti 15,00 (€) / 113,02 (kn)    potreban broj bodova: 7200
 

Sakupljanje bodova

Od uključivo 1. siječnja 2023., kada prestaju vrijediti Opći uvjeti o sudjelovanju u programu vjernosti Moja pošta koji su bili u primjeni od 1. rujna 2022. godine korisnik ostvaruje pravo na jedan (1) bod za svakih potrošenih 1,30 EUR (9,79 kn).
 
Prikupljene bodove dodajemo na vašu karticu prilikom prve sljedeće obrade transakcija, najkasnije u roku od 15 dana.
 
U sakupljanje bodova ubrajaju se samo usluge koje izdavatelj obavlja u svojim poštanskim uredima i to: poštanske usluge, financijske usluge, maloprodajne usluge (kupoprodaja robe) i ostale usluge osim igara na sreću, ostalih ponuda Hrvatske Lutrije d.d., usluga prijenosa novca Western Unionom, uplata i isplata štednje, uplata i isplata novčanih sredstava po tekućim računima i platnim karticama poslovnih banaka putem POS uređaja te ugovornih i ostalih uplata utržaka.
 
Maksimalna količina bodova koja se može prikupiti pri pojedinačnoj kupnji i/ili plaćanju usluga na šalteru je 1.000 bodova.
 
Pregled stanja bodova
Stanje raspoloživih bodova i datum zadnje evidencije bodova dostupni su na ispisu računa u poštanskom uredu. Sami provjerite informacije ispisane na dnu računa ili jednostavno zamolite djelatnika da provjeri bodovno stanje na vašoj kartici.
 
Pregled sakupljenih bodova te ažuriranje osobnih podataka dostupno vam je i uvidom na korisnički račun ovdje na internetskim stranicama programa vjernosti Moja pošta.
 
Još brže do bodova
Povežete li kartice vjernosti članova svoje obitelji ili kućanstva u pridruženo članstvo, uvjete za nagrađivanje možete ispuniti još brže!
​Bodovi svih dodatnih članova pribrajaju se na karticu osnovnog člana koji je nositelj programa vjernosti i može zamijeniti bodove za nagrade.
 

Zamjena bodova

Zahtjev za zamjenu bodova za nagrade
Sakupljene bodove zamijenite za nagrade i pogodnosti programa vjernosti ovisno o vrijednosti nagrade i vašim raspoloživim bodovima:
  • u bilo kojem poštanskom uredu Hrvatske pošte
  • preko Kontaktnog centra na telefonskom broju: 072 303 304 ovdje na internetskoj stranici
  • otvaranjem svojega korisničkog računa.
 
Darujte drugima
Ako neku nagradu želite pokloniti drugoj osobi, i to je moguće!
Prilikom zamjene bodova navedite podatke o primatelju, a nagrada će biti isporučena u poštanski ured prema adresi s pošiljke. Primatelj će biti službeno obaviješten o prispijeću pošiljke.
 
Trošenje zajednički sakupljenih bodova
Svi bodovi dodatnih članova pridruženog članstva pripisuju se bodovima osnovnog člana te samo on može zamijeniti bodove za nagrade i pogodnosti programa vjernosti. Zamjena se obavlja prema starosti sakupljenih bodova svih članova počinjući od najranije sakupljenih.
 
Trajanje bodova
Vaši bodovi vrijede pet godina od dana kada su prikupljeni.
Prvog ožujka svake godine svi bodovi koji tog dana budu stariji od pet godina bit će izbrisani. Preostali bodovi na vašoj kartici ostaju raspoloživi za daljnje korištenje.