Prednosti Moja pošta programa vjernosti

Nikad lakše do pogodnosti! Učlani se, iskoristi popuste u vodećim web trgovinama, sakupljaj bodove i zamijeni ih za nagrade.


PUNO POGODNOSTI ZA MALO VJERNOSTI

  • Ekskluzivni popusti u top web trgovinama: WOOLF, SPARTOO, NATURE'S FINEST, ECIPELE, MODIVO
  • Dodatnih 30% popusta na 100 odabranih proizvoda u poštanskim uredima
  • 20% popusta na odabrane artikle Devia asortimana tijekom cijele godine
  • Bodovi s kojima možeš plaćati na Žutom kliku


Moja pošta je program vjernosti Hrvatske pošte kojim nagrađujemo kupnju i obavljanje maloprodajnih, poštanskih i financijskih usluga u poštanskim uredima. Karticom sakupljate nagradne bodove i za svakih 1,30 € ostvarenih u jednom posjetu poštanskom uredu dobivate jedan bod.
Još nije kasno da postanete član programa vjernosti. Popunite pristupnicu u najbližem poštanskom uredu, a svoju karticu Moja pošta možete početi upotrebljavati odmah i sakupljati bodove. A za brže sakupljanje bodova povežite kartice vjernosti članova svoje obitelji ili kućanstva u pridruženo članstvo.

UČLANI SE I ISKORISTI KODOVE ZA SUPER POPUSTE U VODEĆIM WEB TRGOVINAMA

Program nagrađivanja vjernosti „Moja pošta“ donosi popuste na niz poznatih web trgovina, popuste na proizvode u poštanskim uredima i bodove za kupovinu na Žutom kliku. Učlani se odmah i počni koristiti sve tri vrste pogodnosti.

Točan popis trgovina s popustima podložan je promjenama. Trenutni popis moguće je provjeriti nakon prijave u korisnički profil. Popis trgovina koje daju popuste članovima „Moje pošte“ redovito će se ažurirati. Klikni i pogledaj listu web trgovina s kojima surađujemo.